about2 

Υπηρεσίες & Λύσεις

H HSTRADE  προσφέρει  στους  εμπόρους  τη δυνατότητα να δημιουργήσουν βασικές στρατηγικές συνεργασίες. Σε συνεργασία μαζί μας και με  πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους είναι σε θέση να χρησιμοποιούν ένα στρατηγικό σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας η οποία  έχει τεθεί σε εφαρμογή. Σε μια παγκόσμια αγορά,  η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας  επιτρέπει την κερδοφορία ενός προϊόντος ώστε να συνεχιστεί με  την πάροδο του χρόνου. Η καλύτερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας πρέπει να είναι  ευέλικτη και να επιτρέπει ανταγωνιστικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στις διεθνείς αγορές, με ταυτόχρονη μείωση του χρόνου αντίδρασης σε οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει.
Εμείς ειδικεύονται στην παροχή διεθνών υπηρεσιών εμπορίου και λύσεις για:
Οι εξαγωγείς / Πωλητές: Σαν μεσάζων εξαγωγών, η εταιρεία μας ενεργεί ως τμήμα εξαγωγών, αποκλειστικός διανομέας, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων ή του αντιπροσώπου για τις εταιρείες που είναι νέοι στην εξαγωγή ή δεν έχουν το δικό τους τμήμα εξαγωγών, διανομείς ή πράκτορες πωλήσεων σε άγνωστες  ξένες αγορές. Η εταιρεία μας μπορεί να γίνει  o αντιπρόσωπος  πωλήσεων ή ο αποκλειστικός διανομέας για τις διεθνείς πωλήσεις σας και να σας συνδέσει με υποψήφιους αγοραστές τους οποίους ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρείας σας.
Οι εισαγωγείς / αγοραστές: Σαν μεσάζων εισαγωγής, η εταιρεία μας κάνει συχνά τις αγορές απευθείας από τους παραγωγούς και τους κατασκευαστές με βάση το μοντέλο της εφοδιαστικής αλυσίδας από τη ζήτηση. Είμαστε πάντα σε αναζήτηση για τους καλύτερους όρους για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας θα διεξάγει έρευνα αγοράς και την πηγή σε εγκεκριμένους παραγωγούς.